Referenties

Via Facebook en google:

Facebook:

Sandra:
Met onze zoon van 3j bij Yvonne geweest. ofja Yvonne bij ons.
Hij heeft al vanaf geboorte slaap problemen en ik had gevraagd of Yvonne ons kon helpen.
ze heeft 2 sessies met hem gedaan en het slapen gaat steeds beter. De nachten dat hij in panniek is, zijn aanzienlijk afgenomen.
Ook vraagt die nog geregeld: mama wil je net als Yvonne doen. en daarmee bedoeld die over zijn hoofd strijken. je ziet dat hij daar rustig van word.

Overdag merk ik dat de prikkels iets beter te doseren zijn.. hier had hij ook veel last van. Heb het idee na de sessies dat ik hem beter begrijp.

Ik kijk prettig terug op het contact met Yvonne.

Mie Ke:
Door, wat het lijkt, een simpele tekening gemaakt door Yvonne slaapt onze dochter na 2 jaar eindelijk rustig! Geweldig gewoon.
Yvonne is lief en geduldig en werkt met grote zorg!

Wendy:
Yvonne is een hele lieve vrouw, die ook heel zacht en kundig is. Je krijgt een blij en goed gevoel bij haar en haar behandeling.

Google:

Met mijn dochter Sanne ben ik bij jou geweest. Helaas konden we geen traject starten omdat wij te ver weg wonen. Maar wat heb jij goed geluisterd naar Sanne en heeft ze haar verhaal kunnen doen. Sanne kwam al rattend helemaal los en vond het heel erg prettig. Sanne heeft het er nog over. Yvonne heel erg bedankt voor jouw luisterend oor en adviezen. Ik raad jou aan iedereen aan.
Groetjes Micha en Sanne

Anonieme reacties:

Onrustige baby

Deze reactie werd gegeven door een moeder van een zeer onrustige baby: Onze tweede zoon is met een hele snelle bevalling en in 2 persweeën op deze wereld gekomen. Het was even schrikken toen bleek dat hij de navelstreng vrij strak om zijn nekje had zitten. Gelukkig reageerde de verloskundige heel snel en professioneel, maar toch heeft hij hier wel een tik van meegekregen. Hij huilde niet, maar krijste. Yvonne is een oud-collega en vriendin, en bood haar diensten aan. Ze is 3 keer geweest voor een behandeling. De eerste keer heeft hij hard gekrijst. Dit was voor mij herkenbaar gedrag. Maar ineens verdween zijn barrière en werd hij heel snel rustig. De dagen erna was hij heel rustig en heeft hij heel veel geslapen. De volgende 2 sessies waren minder heftig, maar ik kon aan hem zien dat hij het fijn vond. Hij had nog wel last van reflux, maar zijn hele lichaampje en in zijn doen was hij een stuk rustiger geworden door Yvonne haar behandelingen. In het algemeen vond ik het heel fijn dat iemand mee keek en wat tips en trucks gaf op onze situatie afgestemd. Zeker een aanrader!

Referentie workshop ‘in gesprek met je jonge kind:

Ik vond het interessant, heb veel gehoord en opgeslagen. Vooral de punten hoe je dingen kunt ombuigen naar iets leuks vond ik leuk om te horen. Hier kan en ga ik ook zeker iets mee doen.

Referentie meisje 5 jaar

Onze dochter is erg snel en goed geholpen door Yvonne. Ze heeft heel snel veiligheid gevoeld bij Yvonne als coach en ze konden daardoor snel naar het probleem toe. Al na 1 behandeling was verschil zichtbaar. De eerder zo boze, vaak agressieve houding verzachtte en ze werd rustiger. Na een tweede en derde consult, hebben wij het gevoel dat onze dochter een goede boost heeft gekregen om haar gedrag anders te uiten.

Meisje, 10 jaar

Mijn dochter is druk, heel druk en haar hoofd staat altijd ‘aan’. Yvonne heeft alleen bij de intake al zoveel vertrouwen gewonnen, dat mijn dochter begon te praten. Door de coaching in combinatie met de behandelingen die Yvonne doet, is er snel verbetering in het gedrag te zien. Er is meer rust en ineens wordt er gepraat over gevoelens! Erg fijn, en dat al na 3 keer een afspraak te hebben gehad!